Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi

Vizyon: Türk toplumunun çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için, tüm öğrencilerimizin bilimsel gözlem ve verilere dayalı, edindikleri bilgileri analiz edebilen, bilimsel gelişmelerin teknolojiye, topluma ve çevreye etkilerini değerlendire bilen, etkili, nitelikli, çağdaş, ülkesini, milletini seven, millî ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Okulumuzu yaratıcı, organize, demokratik ve erdemli bir ortama sahip olacak şekilde planlayarak; öğrencilerimizin, bilimin önemini kavramış, toplumsal ve teknolojik gelişmelere uyum saylayan ve bu gelişmelere katkıda bulunan, olaylara çok yönlü tarafsız bakabilen, liderlik özelliklerinin yanı sıra iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın, görev ve sorumluluk bilinci taşıyan, yetenekli, bilgili, nitelikli öğrenmeyi öğrenen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlama Saati:08:35 Bitiş Saati :15:40
Isınma: Doğalgaz Merkezi Sistem
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://denizlifaal.meb.k12.tr

Adres - Şirinköy Mahallesi 12210 Sokak No29 Merkezefendi DENİZLİ

Adres - Şirinköy Mahallesi 12210 Sokak No29 Merkezefendi DENİZLİ

Ulaşım Şirinköy Minibüsleri ve Şehiriçi Belediye Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde yer almaktadır.